Welkom bij de Meteomodule van Regel Partners!

company-logo-largeBesparen op energieverbruik is van groot belang. Schaarste en prijsverhogingen zijn voor veel eigenaren van gebouwen een reden om bewust om te gaan met energiebronnen. Hét moment om te investeren in duurzame milieu-oplossingen.


Weersvoorspellende automatisering

hvacUw klimaatinstallatie regelt de binnencondities op basis van de actuele meetwaarden (binnen en buiten), zonder rekening te houden met de verandering in de nabije toekomst. Via onze Meteomodule kan uw installatie anticiperen op deze veranderingen.


Onafhankelijk van het type fabrikaat zijn er diverse opties voorhanden. Een selectie van de beschikbare opties is hieronder weergegeven.


- Blokkering Optimale start
- Blokkering Verwarmen radiatoren
- Blokkering Verwarmen luchtbehandeling
- Blokkering Regeling koeling
- Blokkering Zomer/Nachtventilatie
- Blokkering Bevochtiging
- Compensatie gewenste aanvoertemperatuur


Wat kunnen wij voor u betekenen?

energy-labelDe Regel Partners Meteomodule geeft in één oogopslag een helder inzicht in de actuele status van de weersvoorspellende maatregelen. Alle gegevens zijn online beschikbaar en daardoor op elk moment en vanaf elke locatie inzichtelijk.


Wilt u een duurzamere installatie? Rust uw installatie uit met weersvoorspellende automatisering en sluit u aan op onze Meteomodule! Neem contact met ons op voor een advies op maat over de beschikbare optie's en de bijbehorende tarieven.




Accurate weersgegevens

meteovistaDe nauwkeurige weersverwachting voor onze Meteomodule wordt geleverd door Weerplaza die dankzij omvangrijke en accurate weersgegevens al jaren een toegevoegde waarde is in diverse branches.